Som una gestoria amb mes de vuitanta anys d’ experiència. Traspasada de pares a fills durant tres generacions.

Disposem d’un edifici de cinc plantes a la plaça Catalunya de la Seu d’Urgell, a mes de oficines a Sort.

Que oferim

Disposem de mes de trenta professionals experts en els sectors de l’ assessoria fiscal, comptabilitat, assegurances, laboral, mercantil, administració de finques, informàtica i protecció de dades per tal d’ oferir-li un ampli ventall de solucions a les seves necessitats.

Cada client te diferents formes de treball i problemàtiques, aixi que realitzem estudis detallats de les vostres característiques i necessitats  escollint, juntament amb vosaltres, els plans d’ actuació mes adequats  i assessorant-vos en cada pas del procés, així coneixeu en tot moment  com està la vostra situació.

Tots el nostres departaments estan coordinats  entre ells a fi d’ oferir un servei global d’ alta qualitat.

Estem especialitzats en propietats immobiliaries a l’alt Urgell, amb una gran cartera a tota la comarca. La nostra antiguitat mostra la nostra professionalitat, la vocació i el servei i la experiencia en el mercat local, gracies a aixo milers de persones han confiat amb nosaltres. El nostre assesorament comercial al costat d’un estudi fiscal acurat permet l’adaptació de la oferta i la demanda segons les necessitats de cada client. Per totes aquestes raons si necessesita comprar o vendre un immoble a l’alt Urgell som la seva agencia.